Tuinkassen

 

 

Tuinkassen

Bent u op zoek naar een tuinkas? Bij Buiten-Goed vindt u de geschikte hobbykas tussen ons grote assortiment van tuinkassen.

Welk assortiment tuinkassen heeft Buiten-Goed?

Buiten-Goed levert tuinkassen van Vitavia, hobbykassen van ACD, kweekkassen van Janssens maar ook de top: Arkoo tuinkassen. Tevens levert Buiten-Goed de kassen op maat, naar eigen ontwerp. 

Een tuinkas als waardevolle investering

Zonder direct afhankelijk te zijn van het klimaat kunt u in een tuinkas zaaien en kweken. Door de kas kunt u het klimaat beheersen. Als u licht, lucht, warmte en vochtigheid op elkaar kunt afstemmen, zullen de planten in uw tuinkas succesvol groeien. Ook geeft het u extra mogelijkheden om uw gewassen te laten groeien. Buiten-Goed helpt u graag bij de aanschaf van een passende kas. We bieden u een uitgebreid assortiment.

Tuinkas ACD

ACD tuinkas nodig? Buiten-Goed heeft ze in bijna alle soorten en maten, voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Buiten-Goed heeft ca. 140 soorten tuinkassen in het assortiment. Elke ACD kas heeft optimale ventilatievoorzieningen. Bekijk de modellen en prijzen op onze website.

Uniek zijn de prestige hobbykassen van ACD, de tuinkassen die Buiten-Goed van ACD Prestige levert hebben schuine wanden. Een ACD kas met schuine wanden heeft zeker voordelen. De actiemodellen van ACD tuinkas zijn zeer scherp geprijsd.

Janssens Kweekkassen

Door de dakhelling onderscheidt deze kweekkas zich van vele andere kweekkassen. Janssens kweekkassen zijn geschikt voor zowel de amateur als de professional. De senior- en helios kweekkassen zijn zeer sterk en prachtige kweekkassen. Wilt u een kleine kweekkas? Dan vindt u bij de hobbykassen een mooie en budgetvriendelijke kweekkas. Ook biedt Janssens kwalitatief hoogwaardige kweekkassen als prachtige aanvulling op ons assortiment.

Arkoo tuinkassen

Arkoo tuinkassen zijn bijzonder kwalitatief. Buiten-Goed is een exclusieve leverancier van Arkoo. Naast de standaard Arkoo maten, levert Buiten-Goed deze kassen ook op maat.

Vitavia tuinkassen

Buiten-Goed kan voor u alle modellen van Vitavia leveren. Zoekt u een Venus-, Saturnus- , Neptunes- of Orion tuinkas? Buiten-Goed heeft ze allemaal.